Zeytin Dalı Harekatı

"Afrin Operasyonu" diğer bir adla "Zeytin Dalı Harekatı"

Allah milletimizin ve ordumuzun yar ve yardımcısı olsun...

En kısa zamanda başarıyla sonuçlanır. Hem de kazasız belasız...

Operasyona gidenlerin hepsi vatan evladı. Hepsi sınırda oluşabilecek tehlikelere bu vatan için katılıyorlar.

Ama karşı çıkanlarda az değil. Ülkemizin her türlü menfaatini savunmak yerine karşı çıkıp birilerinin ekmeğine yağ sürüyorlar. Farkında olsalar iyi olurlar.

Bu günlerde yapılması gereken devletimizin yanında birlik içinde bulunmamız gerekir. Devletimizi savunmamız gerekir. Toplumsal birlikteliği sağlayarak psikolojik yıpratmalardan uzak durarak geleceğe adım atmamız için bu gereklidir.

Savaşı seven bir millet değiliz elbette. Lakin savaşa karşı olmak ile Affın operasyonuna karşı olmak arasında fark var. Milletin birlik ve beraberlik içinde olması gerekir. İçte dışta neye karşı olduğunuzu iyi ifade ederek, kimin menfaatine göre hareket ettiğinizi bilmelisiniz.

Kendi sınırımızda olup bitenlere sessiz kalmamak adına gerekli olan ne ise devletimizin kararına destek vermekle yükümlüyüz. Çünkü mili bir meseledir. Kendi sınırlarımız tehdit altında iken rahat uyumamamız imkansızdır. Her tarafı güvenli hale getirmek için önce en yakın tehdit ve tehdit olabilecek şüpheleri ortadan kaldırmakla olur. Bu yüzden bu operasyon başarılı bir şekilde sonuçlanmalıdır.

Yağmur yağdığında bile şemsiyeye bile güvenmeyenlerin; ev, aile, mahalle, ilçe, il, devlet korumak için bazı gerekliliklerin yerine getirilmesi şart olduğunu bilemezler.

Masum, diye ifade edilen kimseye zarar vermek amacıyla yapılmıyor hiçbir şey. Düzeni sağlamak barışı getirmek adına operasyonun adı "Zeytin Dalı Harekatı" olmuştur. Başarılıda olacaktır.

Afri'nde savaş yok. Savaş tek taraflı olur. Bu yüzden yanlış anlamlar çıkararak, içimize nifak sokanlara fırsat vermeyelim. Zeytin Dalı Harekatı, uluslararası hukuk kuralları çerçevesinde yapılmaktadır.

İçiniz rahat olsun.

-şimdilik bu kadar-

HASAN AKBAL

Yorumlar

TAKİP ET

Bu blogdaki popüler yayınlar

KALAN KALANA

BERRAK MAKINA'YI ZİYARET

BİR UÇURUM, SAHİL VE GÜVERTE...

Eski Sevda Şehri